X
GO
en-UShr-HR
Novosti

Uspješno dovršen projekt sanacije odlagališta „Alabarica“

Projekt sanacija neaktivnog, neuređenog odlagališta otpada ''Alabarica'' koje se nalazi na području općine Donji Andrijevci u Brodsko - posavskoj županiji završen je uspješno. 
Pročitaj više

Tehnički pregled na sanacije odlagališta

Dana 26.09.2016. održan je tehnički pregled na sanacije odlagališta, nakon kojeg je dana 28.09.2016. izdana uporabna dozvola.

Ovim činom dovršene su sve aktivnosti na sanaciji, te je odlagalište predano na korištenje Naručitelju Općini Donji Andrijevci.


Pročitaj više

Održan događaj za javnost i konferencija za novinare u svezi započetih radova na sanaciji odlagališta neopasnog otpada "Alabarica" Donji Andrijevci

Općina Donji Andrijevci održala je događaj za javnost i konferenciju za novinare u svezi započetih radova na sanaciji odlagališta neopasnog otpada "Alabarica" Donji Andrijevci, financiranih iz Kohezijskog fonda Europske unije te sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.
Pročitaj više

Potpisan je ugovor izvođenje radova na projektu sanacije odlagališta

13.svibnja 2016. potpisan je ugovor izvođenje radova na projektu sanacije odlagališta ''Alabarica' između Općine Donji Andrijevci i GT Trade d.d.

Pročitaj više

Potpisan je ugovor za pružanje usluga tehničke pomoći i promidžbe

1. ožujka 2016. potpisan je ugovor za pružanje usluga tehničke pomoći i promidžbe projekta sanacije odlagališta otpada "Alabarica" između Općine Donji Andrijevci EXSTRUCTA d.o.o.

Pročitaj više

Potpisan je Ugovor o sufinanciranju projekta Sanacija odlagališta neopasnog otpada Alabarica

8. siječnja 2016. potpisan je Ugovor o sufinanciranju projekta Sanacija odlagališta neopasnog otpada Alabarica davanjem pomoći između Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Općine Donji Andrijevci

Pročitaj više
Kontakti
Korisnik:
Upravljačko tijelo:
  • Ministarstvo zaštite okoliša i prirode, Samostalni sektor za Europsku uniju, Radnička cesta 80, 10000 Zagreb
  • +385 1 3717 125
  • +385 1 3717 122
  • http://www.mzoip.hr/
Posredničko tijelo razine 2:
  • Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Radnička cesta 80, 10000 Zagreb
  • +385 1 5391 800
  • +385 1 5391 810
  • http://www.fzoeu.hr

Europska unija
Ulaganje u budućnost

 

Općina Donji Andrijevci